Valby Skakklub


VM i Lynskak

Valby Skakklub har den store glæde at invitere dig til Valbymesterskabet i lynskak. Dette spændende årlige mesterskab vil finde sted torsdag den 29. juni kl. 19.00 og forventes at slutte omkring kl. 23.00.

Officiel indbydelse

 

Vi håber, at du vil slutte dig til os for en aften fyldt med intens skak og konkurrenceånd. Mesterskabet er åbent for alle skakentusiaster, uanset niveau og erfaring. Det er en fantastisk mulighed for at udfordre dine færdigheder og møde andre passionerede skakspillere.

 

Spillestedet for mesterskabet vil være Valby Kulturcenter, som er placeret på Høffdingsvej 10, 2500 Valby. Lokalerne er velegnede til skakturneringer og vil give den perfekte atmosfære for spændende kampe.

 

Vi er glade for at meddele, at indskuddet til mesterskabet er gratis. Det betyder, at alle kan deltage uden nogen økonomisk forpligtelse. Præmierne vil være beskedne, men vi garanterer en aften fyldt med spænding og kammeratskab.

 

For at tilmelde dig Valbymesterskabet i lynskak bedes du benytte dig af følgende muligheder:

 

Tilmelding på skakunionens hjemmeside.

 

Tilmelding til Stig Syndergaard via e-mail på stig.syndergaard@gmail.com eller telefonisk på 22716255.

Tilmelding på spillestedet samme aften senest kl. 18.45.

 

 

Vi opfordrer dig til at tilmelde dig i god tid for at sikre din plads i turneringen.

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en aften med intens skakspil og hyggeligt samvær. Valbymesterskabet i lynskak er en årlig begivenhed, du ikke vil gå glip af!