Valby Skakklub


Valby Sommerskak 2023

 

Valby Skakklub er stolt af at præsentere Valby Sommerskak 2023 - en hurtigskakturnering med en traditionsrig historie, der strækker sig over mere end 25 år. Se resultaterne

 

Vi inviterer jer alle til at være en del af denne årlige begivenhed, der fejrer vores kærlighed til skak. Valby Sommerskak 2023 vil finde sted over tre torsdage: den 8. juni, 15. juni og 22. juni. Så den starter snart!

 

Turneringen vil begynde kl. 19.00, og hver aften vil byde på tre intense runder, hvilket giver i alt ni kampe, hvor I kan udfordre jer selv og konkurrere med andre dygtige skakspillere.

 

Betænkningstiden vil være 25 minutter med yderligere 5 sekunder per træk. Dette giver jer mulighed for at kombinere strategisk tænkning med effektiv tidsstyring og skabe en unik skakoplevelse.

 

Vi vil spille i en stor gruppe med en modificeret Monrad-struktur, hvor den første runde lægges som i Schweizer-systemet. Der vil være flere præmiegrupper, der afhænger af deltagerantallet. Uanset om du er en erfaren spiller eller nybegynder, vil der være spændende udfordringer og belønninger for alle.

 

Valby Sommerskak 2023 afholdes på følgende adresse:

 

Valby Kulturcenter

Høffdingsvej 10

2500 Valby

 

Vi er beærede over, at denne turnering har været en fast tradition i vores skakklub i mere end 25 år, og vi ser frem til at fortsætte denne stolte tradition med jeres deltagelse og entusiasme.

 

Tilmelding er påkrævet, så vi beder jer venligst om at tilmelde jer i god tid. For tilmelding og yderligere information, se dette link til turnerings-indbydelse

 

Vi håber, at I vil være med til at gøre Valby Sommerskak 2023 til en mindeværdig begivenhed og fejre den langvarige tradition med skakspil i Valby Skakklub.

 

Med venlig hilsen,

Valby Skakklub