Valby Skakklub

Sæsonens sidste arrangement afholdt i Valby Skakklub

Junior Grand Prix 2023

På en solrig søndag i Valby blev Junior Grand Prix afholdt. Se resultaterne

Det var det afsluttende arrangement med præmieudeling for hele JGP sæsonen. Arrangementet var fyldt med spænding, glæde og god stemning, og det tiltrak 70 børn, der blev inddelt i tre forskellige grupper.

Børnene var spændte på at spille skak og viste stor entusiasme under hele arrangementet. De blev inddelt i grupper efter deres alder og skakniveau, så alle kunne spille mod modstandere på samme niveau. Selvom konkurrencen var hård, var der en god stemning blandt alle deltagerne, og børnene var ivrige efter at vinde deres kampe.

De børn, der blev tidligt færdig med deres parti, kunne nyde det gode vejr udenfor og lege i solskinnet. Det var en perfekt måde at bruge tiden på, mens de andre børn fortsatte med deres spil indendørs.

Alt i alt var det en fantastisk dag for både børn og arrangører, og alle deltagere havde en rigtig god oplevelse. Det var en dejlig måde at samle børnene og fremme deres interesse for skak. Med et sådant vellykket arrangement kan vi håbe på, at der vil være mange flere lignende begivenheder i fremtiden.